COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Învățătorul a recunoscut că a făcut propagandă politică la lecții

Profesorul de la Ocnița, Boris Cușnir, care în timpul lecției de educație fizică a făcut propagandă politică în favoarea Maiei Sandu, a declarat că la o astfel de discuție a fost provocat de elevi.

El a înregistrat un mesaj video în care spune că propaganda politică, de fapt, a fost o educație civică.

"Sînt profesorul din videoclip care, apropo, a fost filmat fără consimțămîntul meu în secret și apoi postat în spațiul public (...). În pauza de după lecție a treia, am fost provocat să vorbesc despre viitoarele alegeri prezidențiale. Consider că explicația poziției civice este datoria fiecărui cetățean", a spus profesorul.

În același timp, Boris Cușnir le-a cerut iertare persoanelor în vîrstă, pe care i-a numit idioți, deoarece în ziua alegerilor își îndeplinesc datoria civică.

Amintim că videoclipul pe care profesorul din Ocnița face agitație în favoarea Maiei Sandu și denigrează PSRM a devenit viral pe internet. Societatea a fost șocată de vocabularul pedagogului, care făcea propagandă politică la lecții și îi insulta pe bătrîni.


"Mă enervează faptul că acești idioți de 70-80 de ani, altfel nu-i pot numi, merg și votează, hotărînd soarta voastră. Iată ei decid soarta voastră pentru următorii 4 ani. Iar voi, cei care au 18, 19, 20 de ani, în ziua alegerilor veți merge la frigărui", spune profesorul de educație fizică elevilor.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load