COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 363 110(+659)   TRATAȚI 348 276      DECESE 9141(+22)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3016

Învățămîntul online creează o prăpastie în cunoștințe. Opinie

27 sep. 13:00   Societate
1375 0

Învățămîntul online în Moldova a avut un impact foarte negativ asupra cunoștințelor elevilor.

Această opinie a fost exprimată de către politologul Alexandru Cornienco în cadrul emisiunii "Mecanismul de acțiune cu Elena Levițkaia-Pahomova" pe canalul NTV-Moldova, transmite Noi.md.

"Învățămîntul online s-a reflectat foarte prost. Noi totuși înțelegem că educația online formează o prăpastie. La urma urmei, avem o sistematică a predării materialului. Și se întîmplă că elevii foarte buni suportă un fel de eșec care este restabilit foarte greu. Este greu să percepi informațile la nivelul corespunzător la lecțiile online, fără să veiz profesorul în față, să-i pui întrebări, să discuți în mod normal, să vezi unele reacții și să clarifici totul. Da, online oferă ceva, dar omului îi este greu să se dezvolte în condiții confortabile. Ar trebui să existe întotdeauna un fel de depășire, dar nu există așa ceva în educația online. Aici trebuie doar să pornești telefonul în timp ce sti în pat și să asculți profesorul, răspunzînd periodic la cîte o întrebare", a spus Alexandru Corinenco.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X