X 
Arşiţa stiri: 182
Jocurile Olimpice stiri: 137
Transnistria stiri: 1412

Într-un stat american, pescărușii atacă oficiile poștale și fură scrisori și colete

25 iun. 04:00   Societate
2287 0

În statul american Cornwall, pescărușii locali terorizează poștașii. Aceștia îi atacă și le iau coletele și scrisorile atunci cînd le duc la domiciliu. The Daily Star relatează.

Pentru locuitorii din Bogdara Way din Liskeard, lucrătorii poștali au pus chiar un anunț prin care le cer să accepte faptul că vor exista întîrzieri în livrarea corespondenței din cauza păsărilor agresive. Managerul serviciului pentru clienți al Royal Mail pentru regiune spune că amenințarea "aeriană" a cauzat dificultăți în livrarea în siguranță a corespondenței, digi24.ro

"După cum probabil știți, ne confruntăm în prezent cu unele dificultăți în ceea ce privește livrarea în siguranță către dvs. și vecinii dvs. din cauza pescărușilor care se năpustesc asupra livrărilor din zonă pentru a-și proteja puii. În cazul în care, în orice zi, nu putem să vă livrăm în siguranță, corespondența dvs. va fi returnată la depozitul din Liskeard, unde va fi depozitată în siguranță pînă cînd vom putea încerca din nou să o livrăm a doua zi", a declarat poșta. În timpul dispersării livrărilor poștale, lucrătorii poștali trebuie să lucreze pe fugă pentru a evita raidurile "păsărilor psihopate". Uneori, aceștia trebuie să se întoarcă cu coletele la sucursală din cauza atacurilor păsărilor.

"În timp ce Royal Mail se angajează să asigure livrarea zilnică constantă la adrese, acordăm cea mai mare prioritate siguranței personalului nostru. Fiți siguri că vom monitoriza situația zilnic, cu scopul de a restabili serviciul normal pentru dumneavoastră și vecinii dumneavoastră cît mai curînd posibil", a declarat oficiul poștal.

0
1
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

[No canvas support]
  • Votat 0
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав