COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 363 110(+659)   TRATAȚI 348 276      DECESE 9141(+22)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3016

Într-un sat din raionul Hîncești drumurile sînt plombate cu lînă de oi

7 sep. 12:45   Societate
1931 0

În Republica Moldova avem drumuri plombate cu... lînă de oi. Nu este o glumă – se întîmplă în satul Cioara din raionul Hîncești, transmite Noi.md cu referire la stiri.md.

Primarul localității strînge din umeri și spune că nu știe cine a astupat gropile cu lînă, dar recunoaște că drumurile din localitate sînt într-o stare deplorabilă. Mai grav, unele riscă să se ducă la vale cu tot cu casele oamenilor.

Dacă ați văzut gropi astupate cu anvelope sau crengi - aflați că se poate și mai grav! În satul Cioara din raionul Hîncești, gropile au fost „plombate” cu lînă de oi. Aseară, pe rețelele sociale au apărut imaginile cu bucluc, iar astăzi, dis-de-dimineață, primarul localității a cerut ca lîna să fie scoasă din gropi.

Sătenii spun că și în alți ani drumurile erau „plombate” cu lînă de oi și susțin că primarul nu este străin de cele întîmplate.

La rîndul său, primarul spune că nu știe cine a astupat gropile cu lînă, dar mărturisește că de dimineață a mers la fața locului și a dispus ca lînă să fie strînsă. Acesta susține că bani în buget pentru drumuri nu sînt, motiv pentru care acestea nu vor fi reparate nici în viitorul apropiat.


În satul Cioara, raionul Hîncești, locuiesc peste 2.000 de oameni.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X