Transnistria stiri: 1443
Preşedintele stiri: 4063

Într-un sat din raionul Cimișlia, a fost construit un teren de joacă modern

15 mai. 19:00   Societate
2013 0

Pentru aproximativ 100 de copii din satul Valea Perjei, raionul Cimișlia, joaca în aer liber a devenit o ocupație sigură, dar și confortabilă, odată cu darea în folosință a unui nou teren de joacă.

Terenul a fost dotat cu echipamente și accesorii, dar și cu scaune, este iluminat, iar căile de acces sunt pavate, notează Noi.md.

Valoarea investiției a fost de aproape 455 de mii de lei, dintre care 450 de mii de lei - suport din partea Guvernului Republicii Moldova, prin Fondul Național pentru Dezvoltare Regională și Locală, iar în jur de 5 mii de lei - contribuția localității.

Potrivit primarului localității, Stela Baidu, copiii din satul Valea Perjei nu au avut niciodată un loc de joacă amenajat, astfel realizarea acestui proiect a fost foarte mult așteptată atât de copii, cât și de părinții lor.

Terenul a fost construit pe teritoriul fostului stadion al satului, fiind păstrat terenul de fotbal, unde în prezent sunt organizate diverse competiții sportive, la care participă și copiii din satele vecine.


Proiectul a fost realizat în cadrul Programului Național "Satul European Expres".

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?