COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Întoarcerea nervoasă acasă din regiunile îndepărtate ale Rusiei în condiții de COVID-19 (VIDEO)

Întoarcerea nervoasă acasă din regiunile îndepărtate ale Rusiei în condiții de COVID-19 (VIDEO)

Autorul vloggului de călătorii moldovenesc "Взял и поехал", Vladimir Carmanov într-un interviu pentru publicația "Блокнот Молдова", a vorbit despre întîmplări interesante din călătoriile sale, curiozități, precum și despre problemele cu care s-a confruntat la întoarcerea acasă dintr-un sat îndepărtat din Rusia în condiții de COVID-19 cu ultimul zbor spre Moldova înainte de interzicerea zborurilor, transmite Noi.md.

Vladimir Carmanov a menționat că în călătoriile sale au existat și bătăi, și autostop nereușit, și anularea cazării rezervate, și probleme cu poliția.

"Dar din întîmplările actuale aș remarca întoarcerea nervoasă acasă din regiunile îndepărtate ale Rusiei. Din cauza pandemiei, în luna martie autoritățile moldovenești au închis complet comunicațiile cu toate țările și au avertizat despre acest lucru cu puțin mai mult de o zi înainte de închidere. Și iată într-o zi eu am reușit să ajung mai întîi în cel mai apropiat oraș mare, de unde am plecat la Moscova și deja acolo am reușit la ultimul zbor spre Chișinău. Cu mine, apropo, era și tatăl meu care nu s-a hotărît la astfel de acțiuni drastice și a rămas în Rusia timp de 4 luni. Eu nu mi-am putut permite acest lucru", a subliniat autorul marelui vlogg moldovenesc de călătorie "Взял и поехал".


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...

Sondaj Toate

load