X 
Coronavirus stiri: 8129
Obiectiv european stiri: 323
Criza energetică stiri: 913

Intervenția pompierilor în nordul țării

7 oct. 2021,, 09:42   Societate
2446

În după amiaza zilei de 6 octombrie pompierii din nordul țării au lichidat un incendiu care a izbucnit într-un depozit din gospodăria particulară din satul Hitrești, raionul Fălești.

Apelul de la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 13:09. Potrivit infomațiilor înregistrate focul a cuprins o construcție auxiliară. La fața locului au fost îndreptate 2 echipaje de intervenție. Ajunși, salvatorii au stabilit, că un depozit cu nutreț pentru animale a fost afectat de flăcări. De asemenea, focul s-a răspîndit pe un tractor de model MTZ.

Salvatorii au reușit localizarea arderii către ora 13:53 și lichidarea completă a incendiului la ora 16:17. Datorită intervenției pompierilor au fost salvate 2 porci și un cîine și 2 construcții adiacente.

În urma incendiului focul a distrus depozitul cu suprafața de 144 m2 cu 800 baloți de nutreț pentru animale, precum și tractorul din interiorul construcției. Nici o persoană nu a avut de suferit. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

În ultimele 24 de ore angajații IGSU au intervenit în 54 situații de risc.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав