Incendii stiri: 557
Criza energetică stiri: 1664

Intervenția pompierilor în localitatea Văsieni raionul Ialoveni

30 noi. 2022,, 13:15   Societate
1283 0

În seara zilei de 29 noiembrie 2022, pompierii au intervenit de urgență pentru a lichida un incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Văsieni, raionul Ialoveni.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 18:28. Pentru lichidarea incendiului, la fața locului au fost trimise trei echipaje de salvatori și pompieri. Ajunși, aceștia au stabilit că focul a cuprins bunurile materiale din interiorul casei de locuit.

Angajații IGSU au reușit localizarea incendiului la ora 20:13, iar după mai multe ore de luptă cu flăcările, aceștia au lichidat focul la ora 22:30. În acțiunile de stingere, pompierii au depistat cadavrul parțial carbonizat al proprietarului, un bărbat în vîrstă de 62 de ani.

În urma incendiului au fost afectate mai multe bunuri materiale din interiorul a patru odăi a casei de locuit cu suprafața de 108 m2. O versiune prealabilă lansată de specialiști ar fi nerespectarea regulilor de exploatare a sobei de încălzit. Cazul este cercetat de organele de drept.


În acest context, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență îndeamnă repetat oamenii să respecte cu strictețe regulile de exploatare a surselor de încălzire, cum ar fi sobele alimentate cu combustibil solid și gazos. Conform datelor statistice, de la începutul anului, în Republica Moldova s-au produs 1464 de incendii, în urma cărora au decedat 76 de persoane.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий