X 
Arşiţa stiri: 178
Jocurile Olimpice stiri: 135
Transnistria stiri: 1412

Inspectorii de mediu au desfășurat o serie de razii antibraconaj piscicole

15 iun. 12:45   Societate
4418 0

Inspectorii de mediu din Criuleni au desfășurat săptămîna curentă o serie de razii antibraconaj piscicole la rîurile Nistru, Răut și Ichel.

În cadrul acestor acțiuni, au fost găsite două cazuri de încălcare a regulilor de protecție a resurselor piscicole la rîul Nistru și un caz de deteriorare a albiei minore a rîului Nistru, prin căutarea rîmelor de pescuit, ceea ce a încălcat regimul de protecție a apei, transmite Noi.md.

Ca urmare a acestor verificări, inspectorii de mediu au întocmit două procese-verbale de contravenție conform art. 114 alin. 1 și un proces-verbal conform art. 109 alin. 1 din Codul Contravențional al Republicii Moldova.

Acțiunile de control vizează asigurarea respectării legislației privind protecția resurselor piscicole și prevenirea deteriorării habitatelor naturale.


Inspectoratul pentru Protecția Mediului subliniază importanța respectării normelor de pescuit pentru a proteja biodiversitatea și a menține echilibrul ecosistemelor acvatice.

Inspectorii de mediu vor continua să monitorizeze activitățile piscicole și să aplice sancțiuni pentru orice încălcare a reglementărilor în vigoare.

Prin aceste măsuri, se urmărește protejarea resurselor naturale și asigurarea unui mediu curat și sănătos.

Încălcarea regulilor de protecție a resurselor piscicole și deteriorarea albiilor rîurilor atrag sancțiuni ferme.

Facem apel la pescari să respecte legislația și să contribuie la protejarea mediului înconjurător pentru generațiile viitoare.

2
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав