COVID-19 : VACCINAȚI 1 008 613  INFECTAȚI 423 56 (+6199)   TRATAȚI 374 873     DECESE 10 584(+18)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 562
Coronavirus stiri: 7954

Inspectoratul pentru Protecția Mediului are un nou șef

30 oct. 2021,, 11:00   Societate
10538 2

Ion Bulmaga a fost declarat învingător al concursului pentru ocuparea funcție de șef al Inspectoratului pentru Protecția Mediului, anunță Ministerul Mediului.

Bulmaga a fost anterior angajat al Inspectoratului pentru Protecția Mediului, în calitate de inspector principal. Printre funcțiile deținute de acesta se numără și Consultant principal în cadrul Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Direcția politici de management al deșeurilor și substanțelor chimice. Aceasta fiind ultima funcție deținută în cadrul unei instituții de stat, transmite Noi.md cu referire la ecopresa.md.

Contactat telephonic Bulmaga a precizat pentru ecopresa.md că a fost plecat o perioadă din țară, iar acum a revenit și și-a depus candidatura pentru funcția de șef al IPM.

Acesta a mai precizat că anterior a activat și în calitate de profesor la Colegiul de Ecologice și la facultatea Ecologie şi Protecţia Mediului „USPEE Constantin Stere”. El însuși fiind absolvent al USPEE „Constantin Stere” unde a făcut licența și masteratul la specialitatea Ecologie și Protecția Mediului. Acum face un doctorat în dreptul mediului.

Potrivit ultimei declarații de avere prezentată la ANI, în 2019 acesta a avut un salariu de puțin peste 24 mii de lei de la MADRM. Acesta nu deține terenuri, bunuri imobile sau mașini.


Patru candidați și-au depus dosarele la concursul pentru ocuparea funcției publice de șef al Inspectoratului pentru Protecția Mediului.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

De ce, în opinia dumneavoastră, ar trebui să fie îngrijorate în primul rînd autoritățile din Republica Moldova?
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
 X