COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 931 474   INFECTAȚI 362 433(+107)   TRATAȚI 346 629      DECESE 9069(+15)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3012

Inspectoratele de Poliție din Soroca și Sîngerei au șefi noi

20 oct. 13:42   Societate
1754 0

Noi conducători la Inspectoratele de Poliție Soroca și Sîngerei. Ei au fost numiți în funcție la data de 19 octombrie curent prin ordinul șefului Inspectoratului General al Poliției, Iurie Podarilov.

Astfel, în cadrul unor vizite de lucru în teritoriu au fost prezentați efectivului, transmite Noi.md cu referire la Realitatea.md.

În context, șef interimar al Inspectoratului de poliție Soroca a fost numit comisarul principal Octavian Cebotarenco.

Inspectoratele de Poliție din Soroca și Sângerei au șefi noi

„Acesta activează în cadrul Ministerului Afacerilor Interne din anul 2000, iar pînă acum a ocupat funcția de șef al Secției Investigații Infracțiuni al aceluiași inspectorat”.


La Inspectoratul de poliție Sîngerei a fost numit șef interimar, comisarul principal Mihail Banaru, care activează în Ministerul Afacerilor Interne din 2002.

De menționat că, pînă la numirea în funcția de șef al inspectoratului, acesta a deținut funcția de ofițer operativ de serviciu al serviciului de gardă al Secției coordonare operațională din același inspectorat.

Iurie Podarilov a urat succes noilor conducători accentuînd că prioritatea Poliției trebuie să rămînă siguranța cetățeanului și un nivel înalt de securitate în țară.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X