COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 999 493   INFECTAȚI 390 742(+1783)   TRATAȚI 367 199      DECESE 10452(+8)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7823
Criza energetică stiri: 479

Inspecția Financiară are o directoare nouă

1 dec. 2021,, 19:39   Societate
1963 0

Angela Sîrbu este noua directoare a Inspecției Financiare. Oficiala a fost prezentată astăzi angajaților instituției de către ministrul Finanțelor, Dumitru Budianschi.

Sîrbu a fost numită în funcție prin ordinul ministrului Finanțelor ,în baza rezultatelor concursului de ocupare a funcției publice, începînd cu data de 1 decembrie 2021.

În adresarea sa către colectivul Inspecției Financiare, Dumitru Budianschi a subliniat că Inspecția Financiară are un rol important în asigurarea cheltuirii legale și eficiente a banilor publici. În acest sens, instituția trebuie să devină mai puternică pentru a îndeplini cu succes această misiune.Totodată, dl Budianschi a urat dnei Sîrbu mult succes în activitatea pe care urmează să o desfășoare în cadrul instituției.

La rîndul său, Sîrbu a mulțumit conducerii Ministerului Finanțelor pentru prezentare și a menționat că mizează pe suportul întregii echipe, totodată, specificînd că misiunea Inspecţiei Financiare constă în protecţia intereselor financiare publice ale statului prin exercitarea, conform principiilor transparenţei şi legalităţii și se bazează pe profesionalismul și integritatea fiecăruia.

Angela Sîrbu este specialist în domeniul managementului administrativ și financiar cu o experiență de mai mult de 14 ani în sectorul public și 6 ani în sectorul privat. Anterior, aceasta a deținut funcția de șef al secției Economico – financiare la IMSP Institutul Oncologic, iar în perioada 2012-2016 a condus Direcția generală economie, patrimoniu și finanțe la Ministerul Educației. Timp de 6 ani (1999-2005) a lucrat în cadrul Departamentului Control Financiar și Revizie în calitate de controlor/consultant.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X