Criza energetică stiri: 1782
Cutremure stiri: 391
Eurovision stiri: 428

Informații privind starea drumurilor naționale: Cum se circulă în țară

8 mar. 2022,, 13:30   Societate
2158 0

Pe parcursul nopții de 8 martie, lucrările de întreținere a drumurilor naționale pe timp de iarnă au continuat în regiunile unde au fost necesare intervenții ale unităților teritoriale SA "Drumuri".

În zona Centru, sectorul Călărași și Strășeni, au fost executate lucrări de combatere a lunecușului, transmite Știri.md.

În procesul tehnologic au fost antrenate:

- utilaje speciale – 2 (unități);

- material antiderapant – 9 (tone);

În prezent, accesibilitatea infrastructurii rutiere este asigurată în condiții de iarnă pe toată rețeaua de drumuri naționale.


Administrația de Stat a Drumurilor atenționează conducătorii auto să se conformeze prevederilor Regulamentului circulației rutiere în vigoare privind echiparea autovehiculelor cu pneuri corespunzătoare și adaptarea regimului de viteză la condițiile de circulație pe timp de iarnă.

În cazul dificultăților în trafic, pentru a solicita intervenția drumarilor, participanții la trafic pot apela numerele de telefon: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?