Criza energetică stiri: 772
Preşedintele stiri: 3230
Puterea stiri: 7217
Obiectiv european stiri: 290

Informații exclusive privind interdicțiile de intrare în Rusia

25 sep. 2018,, 18:20   Societate
5691

Președintele Partidului Regiunilor din Moldova, Alexandr Kalinin, a împărtășit informații exclusive despre interzicerea intrării în Rusia, utile pentru cetățenii care au suspiciuni în ceea ce privește o posibilă interdicție pentru ei de intrare în Federația Rusă.

El a menționat că, de exemplu, cetățenii Moldovei sosesc cu avionul la Domodedovo și acolo află că au interdicție de intrare. Aceștia sînt deținuți și plasați într-un centru temporar pentru cetățenii străini pînă cînd se efectuează un zbor de întoarcere, notează Noi.md.

„Dacă aveți suspiciunea că ați putea avea interdicție, atunci, în primul rînd, vă recomand să cumpărați bilet pentru zboruri în Rusia, deoarece companiile aeriene rusești informează, nu pe toți, dar în mare parte, referitor la prezența interdicției”, a spus Alexandr Kalinin.

Potrivit lui, în plus, este necesar de cumpărat un bilet pentru zborurile matinale, deoarece, de regulă, cetățenii care au interdicție sînt trimiși acasă imediat înapoi cu următorul zbor, care decolează de la Domodedovo la Chișinău.

„Dacă sosiți cu o cursă de seară și mai multe zboruri de la Moscova la Chișinău nu sînt, veți dormi toată noaptea în așa-numitul centru de detenție temporară pentru cetățenii străini. Dar acest lucru nu poate fi numit centru, este doar un colț betonat, unde se află doar scaune și nu există condiții pentru ca cetățenii să doarmă, să mănînce, să meargă la baie, să-și încarce telefonul”, a afirmat președintele Partidului Regiunilor din Moldova.


0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав