TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Informație importantă pentru moldovenii din Franța

Informație importantă pentru moldovenii din Franța

Cetățenii moldoveni care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Franceză urmează să țină cont de următoarele.


La 5 decembrie 2019, dar și după această dată, este anunțată o grevă a Regiei Autonome a Transporturilor Pariziene (RATP), a companiei naționale de căi ferate (SNCF), a sindicatelor FO-Transports et logistique (sindicat al șoferilor) și FO-Air France (sindicat al personalului la sol), care vor duce la perturbări ale circulației feroviare, urbane și interurbane, precum și în rețeaua rutieră și în orarul zborurilor companiilor aeriene.


Conform datelor Companiei Naționale de Căi Ferate: Oui.SNCF cetățenii sînt rugați să aleagă alternative de călătorie și să se informeze de pe pagina de Internet.


despre trenurile care circulă la data de 5 decembrie 2019. Informațiile despre evoluțiile din sistemele de circulație vor fi disponibile începînd de marți, 3 decembrie 2019, orele 17:00, iar pe toată durata grevei vor fi disponibile zilnic, la aceeași oră, informații despre trenurile ce vor circula a doua zi.


Reamintim că cetățenii moldoveni pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei Republicii Moldova la Paris.
Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load