COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Informație importantă pentru consumatorii SA "Moldovagaz"!

Informație importantă pentru consumatorii SA "Moldovagaz"!

În legătura cu situația epidemiologică din țară activitatea Centrelor relații cu consumatorii ale SA „Moldovagaz” se va sista pentru încă o săptămîna, pînă luni, 13 aprilie curent.

Despre aceasta a anunțat serviciul său de presă, menționînd că toate întrebările apărute pot fi adresate specialiștilor întreprinderii, apelînd numărul 1304 în cazul locuitorilor municipiului Chișinău sau la subdiviziunile teritoriale, contactele cărora pot fi găsite pe site-ul întreprinderii.

SA „Moldovagaz” reamintește consumatorilor că facturile pentru gazele naturale consumate pot fi achitate și prin intermediul site-ului www.moldovagaz.md. Mai mult, comisionul în mărime de 2 procente nu se va percepe.


Introducînd într-o căsuța dedicată numărul contului său personal indicat în factura pentru consumul de gaze naturale (nu cel IDNP), consumatorii vor avea opțiunea să achite ușor, sigur și fără să iasă din casă consumul curent sau datoria existentă.

Tranzacția poate fi efectuată prin intermediul sistemelor de plăți sau a cardurilor bancare utilizate atât în Republica Moldova, cît și din afara țării. Interfața programului oferă consumatorului și opțiunea de a plasa de sine stătător indicatorii actuali ai contorului personal de gaze naturale.

În perioadă de valabilitate, a codurilor epidemiologice nu se va purcede la deconectări.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load