COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 539 104   INFECTAȚI 258 484(+119)   TRATAȚI 251 347     DECESE 6240(+4)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2818
Puterea stiri: 6279
Coronavirus stiri: 7236

Indivizii care l-ar fi bătut pe primarul din Cuizăuca, găsiți

8 iun. 10:30   Societate
2137 1

Oamenii legii au identificat făptașii care l-ar fi bătut acum o lună pe primarul din Cuizăuca, raionul Rezina. Potrivit lor, ar fi vorba de două persoane, însă mai multe detalii au refuzat să ne ofere, pentru a nu prejudicia mersul anchetei.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Rezina, Elena Băetrău, ne-a spus că cei doi au fost prinşi la doar cîteva zile de la incident, iar acum sînt cercetaţi în libertate.

”După un șir de măsuri speciale de investigație întreprinse de către polițiștii din Rezina a fost stabilită identitatea persoanelor care la data de 8 mai ar fi agresat un bărbat în satul Cuizăuca, provocîndu-i acestuia leziuni corporale ușoare.”, a comunicat ofițerul de presă, IP Rezina, Elena Băetrău.

Primarul bătut susține, însă, că el nu a fost anunțat despre faptul că agresorii au fost găsiți. Acesta s-a arătat nedumerit că după mai bine de o lună, nu există claritate în modul cum derulează ancheta.

”În ultima discuție cu organele de anchetă, ne-a informat că așteaptă rezultatele descifrării convorbirilor telefonice ca să poată întreprinde măsuri de a identifica făptașii, de a acumula probe. Au zis că au doar un bănuit, dar pînă cînd nu au dovezi nu pot să întreprindă nicio măsură.”, a afirmat primarul satului Cuizăuca, Ion Țurcan.


Bărbatul spune că bănuiește cine ar fi persoanele care l-au agresat și își dorește să fie pedepsiți.

”Am fost interogat de anchetator, am spus pe cine bănuiesc. Deja e o lună de zile. Făptașii conform legii să-și ispășească pedeapsa. Asta ne dorim.”, a spus primarul satului Cuizăuca, Ion Țurcan.

Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă pînă la 67 500 de lei amendă sau închisoare pe un termen de pînă la 5 ani.

Amintim că în seara zilei de 8 mai, primarul localității Cuizăuca, Ion Ţurcan, în vîrstă de 50 de ani, a fost bătut crunt de doi necunoscuţi. Totul s-a întîmplat la un depozit de cereale care îi aparţine alesului local. Cei doi l-au sunat pe primar și s-au arătat interesați de a cumpăra grîu. Primarul s-a întîlnit cu ei în sat, apoi au plecat împreună pentru a le arăta marfa. Acolo, din senin, aceştia au început să-l bată cu pumnii şi picioarele, după care au fugit într-o direcţie necunoscută. Primarul bănuiește că totul ar fi pus la cale de către un agent economic din localitate, cu care edilul are conflicte mai vechi.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ce activități ai vrea să practice copiii în timpul vacanței?
🔽🔽