COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Indivizi reținuți, suspecți de comiterea mai multor furturi (VIDEO)

Trei indivizi suspectați în comiterea mai multor furturi au fost reținuți de poliție. Aceștia s-au dovediat a fi un tînăr cu vîrsta de 25 de ani și doi minori cu vîrstele de 13 și 14 ani, toți trei locuitori a capitalei. Tînărul în vîrstă de 25 ani anterior s-a dovedit a fi cercetat penal pentru infracțiuni analogice.

În cadrul investigațiilor polițiștii au stabilit complicitatea lor în cel puțin 8 cazuri de furt pe care aceștia le-au comis pe parcursul lunii august. Șapte cazuri fiind furturi din automobile ce erau parcate în curțile blocurilor de locuit de pe str. Ginta Latină și A. Russo și un furt de bicicletă din scara blocului de locuit amplasat pe bd. M. Bătrîn. Aceștia pătrundeau în automobile prin deteriorarea lacătului, de unde sustrăgeau bunurile materiale care erau lăsate de către proprietari în unitățile de transport. Prejudiciul cauzat părților vătămate constituie circa 9 500 lei.

Acțiunile indivizilor au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Astfel, în urma măsurilor de investigație întreprinse de forțele de ordine, indivizii au fost localizați și reținuți, fiind escortați la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vinovăția.

Aceștia sînt cercetați penal pentru furt, infracțiune care conform legislației în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de 180 la 240 ore sau cu închisoare pe un termen de pînă la 4 ani.


De asemenea polițiștii întreprind măsuri de investigație privind implicarea indivizilor și în alte cazuri analogice înregistrate pe teritoriul mun. Chișinău.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load