COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Începînd de astăzi, echipe mixte ale MAI și Armatei Naționale vor patrula orașele (VIDEO)

Începînd de astăzi, echipe mixte ale MAI și Armatei Naționale vor patrula orașele (VIDEO)

Grupuri mixte al Ministerului de Interne și Ministerului Apărării vor patrula începînd de astăzi localitățile din țară, pentru a monitoriza respectarea regimului de carantină, pe perioada stării de urgență, comunică Noi.md.

Echipajele Inspectoratului Național de Patrulare vor efctua raziile fiind echipați cu tehnica militară a Ministerului Apărării. Totodată, polițiști vor informa cetățenii despre riscurile răspîndirii și îmbolnăvirii cu virusul COVID- 19.

Echipajele se vor deplasa prin localitățile raionului Cahul, Hîncești, Sîngerei și Bălți, dar și pe întreg teritoriul municipiului Chișinău. În următoarele zile, aceste acțiuni vor continua, iar cetățenilor le este recomandat să se informeze despre toate măsurile organizate și să respecte noile restricții care intră în vigoare de astăzi.

Ieri au fost create echipaje comune, formate din polițiști și militari, care vor patrula împreună locurile publice, inclusiv parcurile și zonele de agrement, pentru menținerea ordinii publice și asigurarea respectării măsurilor stabilite de autorități în perioada stării de urgență.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load