X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Incendiu puternic la Bălți

12 noi. 2023,, 18:11   Societate
3511 0

În după-amiaza zilei de astăzi, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) din nordul țării au fost alertați pentru a interveni conform nivelului sporit la stingerea unui incendiu într-o clădire a fostei fabrici de cărămidă din municipiul Bălți.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 15.48. O suprafață extinsă de la etajul întîi al clădirii este cuprinsă de flăcări, notează Noi.md.

Primele echipaje care au ajuns la fața locului au confirmat nivelul sporit de intervenție, astfel pentru lucrări de lichidare a arderii au fost trimise la destinație 8 echipaje de salvatori și pompieri.

Pe lîngă echipele de pompieri la lichidarea incendiului este implicată tehnică din cadrul forțelor armate, dar și agenți economici din zonă. La moment, forțele antrenate întreprind lucrări de stingere a incendiului. În urma arderii victime nu au fost raportate.

Suprafața prealabilă afectată de incendiu este de circa 50 metri pătrați de deșeuri din masă plastică, care au fost depozitate în interiorul clădirii. Datorită intervenției operative a pompierilor cealaltă suprafață de peste 1300 metri pătrați nu a fost afectată. Pompierii intervin în forță pentru localizarea și lichidarea incendiului. Circumstanțele de izbucnire a focului urmează a fi stabilite ulterior.


0
0
0
1
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?