COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 750 553 INFECTAȚI 280 175(+1042)   TRATAȚI 265 946     DECESE 6578(+9)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2907
Puterea stiri: 6728

Incendiu puternic în sudul Moldovei. Flăcările au cuprins două magazine (FOTO, VIDEO)

16 iul. 11:15   Societate
2363 0

Un incendiu de proporții a avut loc aseară în satul Cișmichioi din raionul Vulcănești. A luat foc clădirea în care se află două magazine – de construcții și alimentar.

Primind mesajul despre izbucnirea incendiului la ora 21.06, pompierii au mers repede la fața locului, unde se aflau deja mai mulți localnici.

Suprafața totală a clădirii care a luat foc este de 1,5 mii de metri pătrați. La sosirea pompierilor, jumătate din clădire era deja cuprinsă de flăcări.

Pompierii au stins incendiul din magazinul alimentar destul de repede și au fost nevoiți să lucreze mai mult la cel de construcție din cauza produselor inflamabile existente în el. Abia după două ore de luptă cu flăcările, pompierii au reușit să stingă focul în totalitate.

Potrivit șefului unității de salvare din orașul Vulcănești, Mihail Popa, "focul s-a răspîndit mai mult pe în magazinul de construcție" și "încărcătura de foc a fost mare."


Cauzele și circumstanțele incendiului urmează să fie stabilite de oamenii legii, scrie sputnik.md.

Proprietara magazinului de materiale de construcție din Cișmichioi, unde a avut loc incendiul noaptea trecută, Varvara Caraterzi, a spus jurnalistei nokta că incendiul a izbucnit ieri, 15 iulie, în jurul orei 21:00. La momentul declanșării incendiului, Varvara se afla în încăpere.

Proprietara magazinului a numit și cauza preliminară a incendiului. Potrivit ei, s-a întîmplat ceva cu cablajul. Această cauză a fost invocată și de pompieri.

Varvara Caraterzi neagă posibilitatea incendierii.

Varvara a explicat, de asemenea, că deschiderea magazinului a avut loc ieri. Daunele încă nu se cunosc.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Intrarea în cafenele și restaurante ar putea fi permisă doar pentru cei testați sau vaccinați anti COVID-19. Care vor fi consecințele?
🔽🔽