COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Incendiu lîngă Centrul Covid-19 de la Moldexpo

Incendiu lîngă Centrul Covid-19 de la Moldexpo

Update 12:12 - Contactat de Știri.md, directorul instituției, Oleg Crudu, a comunicat că pacienții internați la Centrul de Triere sînt în afara oricărui pericol.

„Pacienții nu sînt afectați, eu sînt la o distanță mare, deci nu se află în pericol”, a spus acesta.

La întrebarea dacă în depozit se află careva utilaje și echipamente medicale, acesta a spus că nu poate oferi mai multe detalii.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) flăcările care au cuprins interiorul clădirii “Casa Modernă” pe teritoriul Moldexpo a fost localizat la ora 11:15.


„Ajunși, pompierii au stabilit că flăcările au cuprins o parte din acoperișul clădirii. Potrivit informațiilor prealabile, incendiul a cuprins o suprafață aproximativ de 450-500 m2. La fața locului în mod de urgență au fost îndreptate 9 autospeciale de intervenție, inclusiv două autoscări conform numărului sporit de intervenţie.

La moment echipele de pompieri continuă să lucreze pentru localizarea și lichidarea arderii. Victime nu au fost raportare. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior”, se arată în comunicat.

10:42 - În apropierea sediului Centrului de triere Covid-19 de la Moldexpo a izbucnit un incendiu. Un martor ocular a trimis imagini de la fața locului, pe adresa redacției.

„Arde acoperișul unei clădiri, cel mai probabil este vorba despre fosta Casa Modernă. La fața locului au fost îndreptate mai multe echipaje de pompieri”, a declarat, pentru unimedia.info, Liliana Pușcașu, ofițera de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

„Incendiul s-a produs din cauza lucrărilor de reparație care au loc în clădire. Focul încă nu a fost localizat, pompierii lucrează, sînt 3 echipaje la fața locului. Nu a avut nimeni de suferit, toți muncitorii au reușit să iasă din clădire”, ne-a relatat Stelian, martorul ocular care ne-a expediat imaginile video.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load