COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 610 688   INFECTAȚI 259 549(+71)   TRATAȚI 252 104     DECESE 6255(+0)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2830
Puterea stiri: 6442
Coronavirus stiri: 7315

Incendiu la Orhei: Acoperișul unei case de locuit, cuprins de flăcări

11 mai. 09:49   Societate
1074 0

Un incendiu în care a fost necesară intervenția pompierilor a avut loc în dimineața zilei de 11 mai.

Potrivit primelor informații acoperișul unei case de locuit din strada Tineretului nr.12 din orașul Orhei a luat foc. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la 01:13.

La fața locului au intervenit două echipe de salvatori care au reușit localizarea arderii fără ca aceasta să obțină răspîndire. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit.

Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite. Un alt caz în care a fost necesară intervenția pompierilor a avut loc în localitatea Mereni, raionul Anenii Noi. Un incendiu a cuprins o parte din construcția unei grădinițe părăsite.

Salvatorii au fost alertați în dimineața zilei de 11 mai pentru a lichida arderea. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 04:53. La fața locului pentru misiunea de stingere a incendiului au lucrat două echipe de pompieri. În urma arderii nu au fost raportate victime. Circumstanțele cazului se stabilesc.


Conform informației Inspectoratului General pentru Situații de Urgență colectate din subdiviziunile teritoriale, pe parcursul a trei zile de odihnă și sărbători, salvatorii și pompierii au realizat 94 de intervenții la lichidarea consecințelor situațiilor de risc.

Acțiunile angajaților IGSU au fost orientate pentru stingerea incendiilor, focarelor de ardere, deblocare dar și acțiuni de salvare.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Noul parlament și-a început activitatea. Ce așteptări aveți de la activitatea sa?
🔽🔽