X 
Criza energetică stiri: 1641
Cutremure stiri: 272

Încă un permis de conducere falsificat, ridicat la frontieră

25 sep. 11:45   Societate
1772 0

În punctul de trecere a frontierei Leușeni a fost depistat un conațional care și-a cumpărat permisul de conducere falsificat cu 200 de euro. Cetățeanul s-a prezentat pe sensul de ieșire din Moldova, la volanul mașinii personale.

Astăzi, 25 septembrie 2022, în jurul orei 03:00 printre călătorii aflați pentru procedurile de control al trecerii frontierei de stat, a fost identificat șoferul de 28 de ani, deținător al dublei cetățenii (RM/RO). Conform analizei de risc, inspectorul de la linie a supus tînărul unui control adițional. Ca urmare, în portmoneul personal era dosit un permis de conducere care ar fi eliberat de către autoritățile moldovenești. Cercetarea amănunțită a documentului a rezultat cu identificarea indicilor clari de falsificare.

La audieri, șoferul nu a ascuns faptul că este un document falsificat, deoarece l-a obținut pe căi ilegale, încă de acum un an cînd permisul original i-a fost suspendat. Din declarații s-a aflat că întîmplător fiind martorul unor discuții cu cineva care și-a perfectat permisul fals, a intervenit și contra sumei de 200 euro și-a achiziționat și el documentul în cauză.

Deși avea și permisul de conducere românesc valabil, tînărul a luat decizia de a-și întrerupe deplasarea spre România, întorcîndu-se în Moldova.

Cazul în continuare se documentează, permisul falsificat a fost ridicat și urmează să fie supus expertizei judiciare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În care categorie de vulnerabilitate ați fost plasat după înregistrarea pe compensatii.gov.com?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав