X 
Criza energetică stiri: 1779
Cutremure stiri: 391
Eurovision stiri: 428

Încă o cauză penală de aplicare a violenței față de un angajat al poliției a ajuns în instanță

16 ian. 16:07   Societate
1630 0

Procuratura raionului Fălești, a finisat urmărirea penală și a expediat în instanța de judecată cauza penală, în privința unui bărbat de 33 de ani, învinuit de aplicarea violenţei faţă de o persoană cu funcţie de răspundere (art. 349 alin.11 din Codul penal).

Procurorii i-au înaintat învinuirea pe faptul că, la 15.12.2022, aproximativ la orele 21:35, bărbatul, aflîndu-se în stradă, în nemijlocita apropiere de gospodăria mamei sale din raionul Făleşti, fiind în stare de ebrietate alcoolică, urmărind scopul sistării activității de serviciu a angajatului Serviciului Supraveghere Tehnică şi Accidente Rutiere al Inspectoratului de Poliţie Făleşti, care în acel moment se afla în exercițiul funcției, și documenta cauza de violență în familie în privința respectivului învinuit, avînd un comportament agresiv, intenţionat, l-a bruscat pe ofițer, i-a deteriorat buzunarul și i-a rupt epoletul uniformei de serviciu.

Ulterior, i-a aplicat un pumn în regiunea urechii stîngi, cauzîndu-i, potrivit raportului de expertiză judiciară, vătămări corporale ușoare sub formă de traumatism cranio-cerebral cu comoție cerebrală, tumefiere la țesuturile moi ale capului și echimoză la pavilionul auricular stîng.

Învinuitul pledează nevinovat. Acesta nu este la prima abatere de ordin penal.

În privinţa învinuitului, a fost aplicată măsura preventivă – obligarea de a nu părăsi ţara.

1
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?