COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

În ultimele 24 de ore în Moldova nu au fost identificate persoane cu simptome asociate coronavirusului

În ultimele 24 de ore în Moldova nu au fost identificate persoane cu simptome asociate coronavirusului

În ultimele 24 de ore, pe teritoriul Republicii Moldova nu au fost identificate persoane cu simptome asociate coronavirusului de tip nou.

Potrivit Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, despre aceasta au declarat reprezentanții Poliției de Frontieră în cadrul ședinței Punctului Focal Național privind controlul infecției cu Coronavirusul de tip nou.

După cum s-a menționat, în Moldova din Italia au sosit 436 persoane cu rutele directe din Turin, Milan, Roma.


La punctele de trecere a frontierei persoanele sînt verificate minuțios, li se efectuează screening-ul cu termometrele digitale și sînt informate despre măsurile de precauție și recomandările OMS privind prevenirea infectării cu Coronavirus de tip nou.

La fel, călătorii, reveniți din țările în care s-au înregistrat cazuri de infectare cu Coronavirus de tip nou, completează fișele de anchetă epidemiologică, în care sînt prezentate datele personale, pentru a fi monitorizați de medicul de familie la domiciliu.

Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a reiterat necesitatea informării și responsabilizării populației de a conlucra cu personalul poliției de frontieră și de a declara datele personale și istoricul călătoriilor.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load