COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

În ultimele 24 de ore, 1944 de persoane au intrat în R. Moldova

În ultimele 24 de ore, 1944 de persoane au intrat în R. Moldova

Cetățenii moldoveni continua să revină acasă. Potrivit Poliției de Frontieră, timp de 24 de ore granițele țării noastre au fost traversate de către 2.777 de persoane, dintre care 1.944 de treceri au fost înregistrate pe sensul de intrare în Republica Moldova.

Cei mai mulți cetățeni au trversat frontiera moldo-romînă - 1 171 de treceri, iar la granița cu Ucraina au fost înregistrate 474 de treceri, scrie sputnik.md.

Alte 299 de persoane au venit în țară cu ajutorul curselor charter.


La fel, a fost autorizată tranzitarea teritoriului Republicii Moldova, direct, fără oprire, prin punctele de trecere a frontierei de stat Giurgiulești - Galați și Giurgiulești – Reni, a 27 de cetățeni străini.

Oamenii continua să apeleze ofițerii de la Linia Verde a Poliției de Frontieră. În total, s-au înregistrat 135 de apeluri. Cetățenii întreabă cum se circulă la frontierele de stat, care sînt condițiile pentru traversare și riscurile la care se expun în contextul măsurilor aplicate privind diminuarea răspîndirii COVID-19.

Republica Moldova au mai fost confirmate încă 86 de cazuri de COVID-19. Astfel, bilanțul a ajuns la 591 de persoane. Printre cazurile confirmate sînt 17 lucrători medicali, șapte fiind de la spitalul raional din Ștefan Vodă.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load