COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 839 851 INFECTAȚI 323 469(+1787)   TRATAȚI 302 147     DECESE 7386(+40 )  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2953
Puterea stiri: 6778
Coronavirus stiri: 7597

În Transnistria, cetățenii sînt îndemnați să nu meargă la urne din cauza COVID-19

15 sep. 17:30   Societate
1919 1

În Transnistria, cetățenii din regiune sînt îndemnați să nu meargă la vot la alegerile deputaților Dumei de Stat a Federației Ruse de legislatura a VIII-a ca una din măsurile de protecție împotriva infecției COVID-19.

În special, la Tiraspol, pe strada Kosmonavtov, la intrările în blocuri sînt lipite pliante cu măsurile de precauție împotriva COVID-19, cu accentul pus îndemnul pe a nu merge la urne.

Despre acest lucru ne-a anunțat o abonată a canalului nostru Telegram, trimițîndu-ne drept confirmare o fotografie.

Trebuie remarcat faptul că în Rusia are deja loc votarea privind alegerea deputaților în Duma de Stat a Federației Ruse de legislatura a VIII-a. În această țară a început votarea anticipată. În Transnistria, toate secțiile de votare vor începe să activeze în zilele votării principale din 17-19 septembrie. În total, în Transnistria vor fi deschise 27 de secții de votare (12 la Tiraspol, 6 - în Bender, cîte 2 în raioanele Slobozia, Dubăsari și Rîbnița, cîte 1 în raioanele Dnestrovsk, Grigoriopol și Camenca).

La două dintre ele – Nr. 8205 (or. Tiraspol, "Palatul Republicii", str. 25 octombrie, 96) și Nr. 8 206 (or. Tiraspol, Casa Ofițerilor, str. K. Liebknecht, 159a) – vor fi organizate trei zile de alegeri. Restul secțiilor de votare vor organiza votarea de o zi, duminică, 19 septembrie.


Locuitorii din Transnistria care au cetățenia rusă vor putea vota pentru unul dintre cele 14 partide politice ale Federației Ruse care participă la alegeri.

Președintele Comisiei Electorale Centrale din Transnistria, Elena Gorodețkaia, a menționat anterior că alegerile vor avea loc în conformitate cu toate măsurile de carantină. Alegătorii vor primi măști, încăperea va fi dezinfectată periodic.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽