Incendii stiri: 558
Criza energetică stiri: 1734

În R.Moldova au fost lansate traseele pentru drumeții

7 noi. 2022,, 17:30   Societate
1482 0

În Republica Moldova au fost lansate traseele pentru drumeții pe bicicletă.

Drumuri de țară constă din 5 trasee, fiecare desemnat cu o culoare, marcate fizic în teren cu stâlpi de lemn care indică direcția.

Printre ele se numără Traseul de navetă (Chișinău - Cricova), Traseul canionului (prin Orheiul Vechi), Traseul Nistrului (Criuleni - Vadul lui Vodă).

Aceste trasee pot fi parcurse inclusiv pe jos și promovează o formă de odihnă și turism neinvazivă, în armonie cu mediul înconjurător. Le puteți explora și online, ca să vă pregătiți din timp călătoria: cubicicleta.md


În următorul sezon cald, pe site va fi disponibil și un ghid al drumețului care va oferi informații detaliate despre regiunile parcurse.

Scopul traseelor marcate într-o rază de 40-45 km de Chișinău este ca oamenii să poată ajunge pe timp de weekend la destinații locale pitorești unde să-și petreacă timpul în mod activ, descoperind natura și potențialul Moldovei. Petrecând timp în satele din regiune, vom susține și încuraja mai mult infrastructura locală existentă, valoarea adăugată va rămâne în sate, iar cu timpul, mai multe conexiuni între orașe și sate vor fi create.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий