X 
Criza energetică stiri: 1714
Cutremure stiri: 388
Eurovision stiri: 423

În Moldova vor fi simplificate relațiile dintre consumatori și furnizorii de gaze

13 ian. 18:00   Societate
2007 0

În Moldova este planificată simplificarea relației dintre consumatori și furnizorii de gaze și operatorii sistemului de distribuție a gazelor.

Despre acest lucru a anunțat președintele Consiliului de Administrație al SA „Moldovagaz” Vadim Ceban, menționînd că acesta vizează propunerile de optimizare a legilor și altor фсеу care reglementează activitățile întreprinderilor din industria gazelor din țară, pe care SA „Moldovagaz” le-a transmis către Ministerul Dezvoltării Regionale și Infrastructurii, Ministerul Economiei și Agenția Națională de Reglementare în Energetică.

După cum a subliniat Vadim Ceban, în același timp, Chișinău-Gaz, precum și alte întreprinderi de distribuție a gazelor din grupul de companii Moldovagaz, au început să își optimizeze procedurile interne, care vizează atît conectarea inițială, cît și cea repetată a consumatorilor. Se preconizează reducerea semnificativă a termenelor pentru emiterea condițiilor tehnice, proiectarea, instalarea echipamentelor și alte activități, precum și revizuirea listei de documente necesare în acest sens.

Conform normelor actuale, deputații în parlament, precum și guvernul Republicii Moldova au dreptul la inițiativă legislativă.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?