X 
Coronavirus stiri: 8130
Obiectiv european stiri: 326
Criza energetică stiri: 930

În Moldova vor avea loc evenimente dedicate aniversării lui Viktor Țoi ©

24 iun. 08:30   Societate
2376

Mai multe evenimente dedicate aniversării legendei muzicii rock sovietice Viktor Țoi vor fi organizate în Moldova în weekendul care vine.

Potrivit Casei Ruse din Chișinău, în special, admiratorii operei lui Viktor Țoi și formației legendare Kino vor putea asista la două concerte la Orhei și Drochia, în zilele de odihnă care se apropie.

Așadar, sîmbătă, 25 iunie, primăria municipiului Orhei, împreună cu conducerea raionului Orhei, vor organiza un concert al trupelor rock „Lacrima”, „Sunny” și „Prognoza pentru mîine”. Tot în aceeași zi va avea loc și programul artistic al Centrului de Tineret Orhei și al gimnaziului Lomonosov. Maratonul de concerte de o săptămînă de la Orhei se va încheia cu un spectacol surpriză al motocicliștilor. Locul de desfășurare: Orhei, Parcul Ivanos, str. Vasile Mahu. Început: 15:00

Totodată, duminică, 26 iunie, comunitatea rusă a orașului Drochia invită locuitorii și oaspeții orașului din nordul republicii la concertul Scenei Open Rock „Loc pentru un pas înainte”! Evenimentul va avea loc în Parcul central. Început – la ora 18:00.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав