Incendii stiri: 688
Cazul Șor stiri: 585
Preşedintele stiri: 3741

În Moldova a început difuzarea unui nou canal TV „Primul în Moldova”

1 noi. 2019,, 15:30   Societate
6669 0

Pe 1 noiembrie a început difuzarea un noul canal TV „Primul în Moldova”, transmite Noi.md.

În special, noul canal Primul în Moldova este disponibil de astăzi pe tot teritoriul Republicii Moldova.

Reprezentantul oficial al SA „Pervîi Canal” în republică a devenit compania Telesistem TV SRL.

„Primul în Moldova” retransmite în emisie digitală și în multiplexul A cu acoperire națională pe frecvența pe care difuza anterior canalul Accent TV, precum și pe rețelele operatorilor de cablu.

După cum a menționat directorul general al Telesistem TV SRL, Stanislav Vîjga, canalul TV a fost creat în baza versiunii internaționale a ”Pervîi Canal”, cu adăugarea emisiunilor autohtone, conform cerințelor legislației Republicii Moldova". În grila de emisie al postului sînt prezente principalele emisiuni de divertisment și cele mai populare hituri TV ale ”Pervîi Canal”: „Пусть говорят” - cu Dmitri Borisov, ”Давай поженимся!” cu Larisa Guzeeva, ”Поле чудес” cu Leonid Iakubovici, ”Модный приговор”, ”На самом деле” cu Dmitri Șepelev, ”Вечерний Ургант”, ”Мужское/Женское” cu Iulia Baranovskaia și Alexandr Gordon, ”Лучше всех” cu Maxim Galkin, ”КВН”, ”Что? Где? Когда?”, ”Жить здорово!” cu Elena Malîșeva, ”Сегодня вечером”, ”Кто хочет стать миллионером?”, cu Dmitri Dibrov și mulți alții.


Alături de versiunile internaționale ale Primului, publicul Primului în Moldova vor putea urmări premiere de film de înaltă calitate, concerte ale artiștilor din estrada rusească, documentare și proiecte de divertisment.

SA „Pervîi Canal”, creat în 1995, asigură formarea și difuzarea continuă a versiunilor internaționale ale Pervîi Canal în 190 de țări, inclusiv Moldova.

Versiunile adaptate ale Pervîi Canal sînt disponibile pentru mai bine de 300 de milioane de telespectatori vorbitori de limbă rusă din Europa, America, Asia, Orientul Mijlociu, Transcaucazia și Australia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Stare de urgență a fost prelungită pentru a 10-a oară. Cum calificați această decizie?