TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

În Moldova a ajuns un nou lot de vaccin AstraZeneca

Guvernul României a oferit Republicii Moldova alte 132.000 de doze vaccin anti-COVID produse de AstraZeneca, conform anunțului făcut la sfîrșitul săptămînei de premierul Florin Cîțu.

Președintele țării, Maia Sandu, a mulțumit României pentru donația generoasă, care va permite să fie extinse categoriile de persoane vaccinate, transmite NOI.md cu referire la Știri.md.

„România a donat din propriile vaccinuri, iar o asemenea mărinimie cimentează prietenia solidă dintre Republica Moldova și România.

Sîntem recunoscători domnului Președinte Klaus Iohannis, domnului prim-ministru Florin Cîțu, poporului român pentru solidaritate și eforturile imense de a face posibile aceste donații. Vom continua să construim poduri pentru cetățenii noștri, podul de vaccinuri fiind acum cel mai valoros”, a spus Maia Sandu.

Șefa statului a menționat că aceste donații sînt foarte importante pentru Republica Moldova.


„Mergem împreună spre vremuri mai bune, în care îi vom îmbrățișa pe cei dragi și ne vom bucura unii de alții.

Pentru a ajunge acolo, trebuie să continuăm să purtăm mască, să păstrăm distanța socială și să ne vaccinăm. Acest lucru va fi posibil în curînd pentru mai mulți cetățeni”, a afirmat președintele Maia Sandu.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load