Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

În mai multe localități din trei raioane, vor fi oferite consultații medicale gratuite

25 mar. 16:00   Societate
1343 0

Consultații profilactice gratuite, acoperite din mijloacele financiare ale fondului măsurilor de profilaxie al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină, vor fi oferite în această săptămînă locuitorilor din raioanele Nisporeni, Criuleni și Strășeni, notează Noi.md.

Potrivit CNAM, în săptămîna curentă, complexul radiodiagnostic mobil pentru examinarea cutiei toracice se va afla în mai multe instituții medicale din raionul Nisporeni și anume: pe 27 martie – în Oficiul Medicilor de Familie Bălănești, unde vor avea acces locuitorii satelor Bălănești, Vînători, Găureni și Păruceni; în perioada 28-29 martie în Centrul de Sănătate Boldurești, unde vor avea acces locuitorii satelor Brătuleni, Cîrnești și Băcșeni.

Tot în această săptămînă vor fi prestate gratuit servicii medicale stomatologice copiilor în diferite localități din raioanele Criuleni și Strășeni: în zilele de 25-26 martie – în localitatea Miclești, Criuleni; în intervalul 27-29 martie – în localitatea Drăsliceni, Criuleni. În zilele de 25-26 martie – în localitatea Vorniceni, Strășeni și în perioada 27-29 martie – în localitatea Micleușeni, Strășeni.

Conform datelor CNAM, săptămîna trecută 417 copii au fost consultați de medicii stomatologi.

0
0
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?