În ce stare se află Nicolae Botgros. Detalii noi oferite de medicii care îl tratează

28 oct. 2020,, 13:51   Societate
3005 1

”Nicolae Botgros face o formă severă de COVID, de aceea este internat în Secţia de Reanimare”. Informația a fost confirmată pentru PUBLIKA de către ofiţerul de presă la Institutului de Medicină Urgentă, Dorina Arseni.

"Pacientul face o formă severă de COVID de aceea este internat în Secţia de Reanimare. Tratamentul este coordonat multidisciplinare cu cei mai buni specialişti din ţară. Alte detalii pot fi aflate doar cu acordul sau de către rudele pacientului.", a informat Dorina Arseni.

Amintim că lăutarul Nicolae Botgros a fost internat la Institutul de Medicină Urgentă din Capitală după ce a fost diagnosticat cu COVID-19, iar din cauza complicaţiilor bolii starea lui s-a agravat. Informaţia a fost confirmată pentru postul nostru de televiziune de către fiul dirijorului, Corneliu Botgros. Tot fiul maestrului ne-a spus că, în prezent, tatăl său e în stare gravă, dar stabilă.

Corneliu Botgros a mai precizat că mai multe persoane din orchestra "Lăutarii" au fost testate pozitiv, iar alte detalii nu ştie pentru că aceştia sînt izolaţi în spital fără telefoane. Despre starea lor de sănătate află doar de la şeful secţiei unde sînt internaţi.

Nicolae Botgros are 67 de ani şi s-a născut în satul Badicu-Vechi din raionul Cahul. El conduce Orchestra Națională de muzică populară „Lăutarii” din 1978. Primul concert live de la debutul pandemiei, instrumentiştii l-au susţinut în data de 19 septembrie la Teatrul Verde din Capitală.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Problemele legate de anularea zborurilor Air Moldova și plecarea mai multor companii aeriene reprezintă:
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий