COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 849 435 INFECTAȚI 328 000(+906)   TRATAȚI 306 269     DECESE 7497(+38)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2955
Puterea stiri: 6908
Coronavirus stiri: 7679

În capitală se desfășoară un nou maraton de vaccinare

17 iul. 09:42   Societate
12824 3

În această dimineată, în capitală, s-a dat startul unui nou maraton de vaccinare cu rapelul Sputnik V.

Despre aceasta pe pagina sa de facebook a scris edilul capitalei, Ion Ceban.

”După o oră de la deschiderea maratonului au fost vaccinați circa 1000 de persoane. Am început vaccinarea la fel cu jumătate de oră înaintea programului stabilit, ca oamenii să nu aștepte. Medicii sînt pregătiți avînd experiență, iar oamenii foarte liniștit trec pentru a se vaccina. Fiecare persoana va dispune de vaccin”, a scris primarul.

Totodată, acesta a menționat că la fața locului sînt polițiștii, voluntarii, dar și toți responsabilii care au grijă ca procesul să fie în siguranță.

Maratonul este organizat în parteneriat cu Ministerul Sănătății și Mitropolia Moldovei.


Azi vor fi vaccinate 4000 de persoane cu Sputnic V, este vorba de rapel.

Reamintim că vaccinarea antiCOVID-19 în Republica Moldova este una benevolă, potrivit ultimelor informații cetățenii nu se grăbesc să se imunizeze din diferite motive, printre care, frica de vaccin și adesea imposibilitatea de a alege vaccinul cu care să fi imunizați.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽