COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 365 713(+548)   TRATAȚI 349 581      DECESE 9192(+30)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3020

În capitală dă start Campania de salubrizare

20 sep. 19:15   Societate
336 0

În Capitală se va desfășura Campania de salubrizare de toamnă. Primăria municipiului Chișinău informează că de luni, 20 septembrie, și pînă la 30 noiembrie, toate serviciile gospodărești din oraș vor fi antrenate în asigurarea curățeniei de pe străzi, transmite Noi.md cu referire la tv8.md.

Astfel, autoritățile administrației publice locale vor contribui la îmbunătățirea situației în oraș vizavi de salubrizarea străzilor și sistemele de canalizare, trotuare, stații de așteptare și teritoriile curților blocurilor de locuințe.

De asemenea, va fi redresată starea de lucru la platourile de acumulare a deșeurilor și depozitarea separată a gunoiului, vor fi lichidate gunoiștile neautorizate, dar se vor realiza și alte lucrări în teritoriu.

În Campania de salubrizare de toamnă sînt antrenate toate serviciile gospodărești din capitală: Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi”, Direcția generală transport public și căi de comunicație, Direcția generală locativ-comunală și amenajare, Î.M. Regia „Autosalubritate”, preturile de sector, dar și gestionarii fondului locativ, inclusiv cei privați, pentru a asigura desfășurarea eficientă a activității de salubrizare a teritoriului municipiului.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X