COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 839 851 INFECTAȚI 323 469(+1787)   TRATAȚI 302 147     DECESE 7386(+40 )  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2953
Puterea stiri: 6901
Coronavirus stiri: 7668

În capitală continuă să fie amenajate spațiile verzi

16 sep. 11:15   Societate
1107 0

Printr-o postare pe o rețea de socializare, Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, anunță că după finalizarea mai multor proiecte de infrastructură, Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi” continuă efectuarea lucrărilor de amenajare a spaţiilor verzi, transmite Noi.md cu referire la sinteza.org.

Astfel, potrivit primarului, în prezent se lucrează la trotuarele din strada I. Creangă, recent reparată, unde este presărat pămînt şi semănată iarbă pe porţiunea de la Parcul ,,Dendrariu” spre bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt.

La fel, se lucrează la amenajarea spaţiului verde de-a lungul carosabilului pe str. Albişoara care a fost reparată anul trecut, dar şi str. Paris.

Astfel de lucrări au mai fost recent efectuate pe str. Calea Ieşilor, în parcul ,,La Izvor”, iar de curînd au început a fi amenajate spaţiile verzi din scuarul ,,Şipca” de pe str. N. Dimo şi în curţile reparate în cadrul proiectului ,,Curţi confortabile” în sectorul Ciocana.

Actualmente şi pe str. Calea Orheiului sînt efectuate lucrări de pozare a sistemului de irigare, iar ulterior spaţiul verde de-a lungul străzii la fel va fi amenajat.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽