X 
Incendii stiri: 558
Criza energetică stiri: 1675

În adresa redacției Noi.md s-a adresat Ion Ceban

4 noi. 2022,, 16:38   Societate
2076 0

În adresa redacției Noi.md s-a adresat liderul Mișcării Alternative Naționale Ion Ceban cu o cerere prealabilă privind știrea intitulată Cine mai este vizat de lista sancțiunilor Statelor Unite, publicată la 26 octombrie curent, solicitînd dreptul la replică cu următorul text:

„Declarațiile publice false din partea primelor persoane în stat au fost preluate masiv de majoritatea surselor media, inclusiv de cele finanțate din exterior, care m-au atacat pe mine și echipa MAN. Grav este că s-a făcut referință la declarațiile false din cadrul conferinței de la Guvern, fără a contrapune informația cu comunicatul Departamentului Trezoreriei al SUA. Totodată, toate informațile, la prima etapă, au fost date fără a asigura dreptul la replică”.

Totodată Ion Ceban a socitat publicarea următoarei dezmințiri:

„Informațiile publicate la data de 26.10 2022 ora 19.10, pe pagina web noi.md a fost publicată știrea cu denumirea: “Cine mai este vizat de lista sancțiunilor Statelor Unite” sunt informații ce nu corespund realității, sunt false și denigratoare, care atentează la onoarea, demnitatea și reputația profesională a liderului Mișcării Alternative Naționale, domnul Ion Ceban”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий