COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 752 631 INFECTAȚI 281 700(+484)   TRATAȚI 267 372     DECESE 6595(+9)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2908
Puterea stiri: 6594

Împușcături în plină stradă, la Ciocana: Doi indivizi au tras în trecători

21 iul. 13:21   Societate
10156 0

În dimineața de 11 iulie, ora 04:30, Inspectoratul de Poliție a sec. Ciocana a fost sesizat prin intermediul serviciului 112, precum că pe str. G.Latină, se aud împușcături.

La fața locului imediat s-a deplasat un echipaj al Batalionului de patrulare și reacționare operativă, grupa operativă a IP Ciocana.

La locul faptei polițiștii au depistat un tînăr în vîrstă de 25 ani, care a comunicat că doi indivizi au efectuat o împușcătură în plan vertical și una în direcția lui, după care au fugit de la fața locului.

Tînărul a mai comunicat polițiștilor că, în timp ce se deplasa pe stradă cu prietena, cei doi fiind în stare de ebrietate au început a striga cuvinte necenzurate, în adresa lor, ulterior între tînăr și cei doi s-a iscat un conflict, iar unul din indivizi a scos arma și a efectuat împușcăturile.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală conform art. 287 Cod Penal ,, Huliganism”


Acțiunile suspecților au fost surprinse de camerele de supraveghere.

În cadrul acțiunilor întreprinse de polițiști și procurori, suspecții în comiterea infracțiunii au fost identificați și reținuți.

Aceștia sau dovedit a fi cu vîrstele de 31 și 33 de ani, locuitori ai capitalei, cu antecedente penale. În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vina și predat arma.

Bărbații riscă să fie privați de libertate pentru un termen de la 3 la 7 ani.Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Intrarea în cafenele și restaurante ar putea fi permisă doar pentru cei testați sau vaccinați anti COVID-19. Care vor fi consecințele?
🔽🔽