COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Împăcare, împăcare fără nici o supărare. Maia Sandu propune semnarea unui pact (DOC)

Împăcare, împăcare fără nici o supărare. Maia Sandu propune semnarea unui pact (DOC)

Lidera PAS, Maia Sandu, din cîte se pare vrea să semneze un memorandum de pace cu cei din PPDA.

Potrivit unor surse, liderii forțelor de dreapta discută posibilitatea semnării unui pact de neagresiune. Politicienii care ar putea să dea cu subsemnatul sînt liderul PPDA Andrei Năstase, liderul PAS Maia Sandu, liderul PL Dorin Chirtoacă, liderul PUN Octavian Țîcu și președintele PLDM Tudor Deliu.

Aceștia își propun să nu se atace reciproc în viitorul scrutin prezidențial.

Liderul Platformei DA a recunoscut că în ultima perioadă, din „motive obiective, dar și subiective” dialogul cu cei de la Partidul Acțiune și Solidaritate a fost mai mult lipsă. Andrei Năstase a confirmat că s-a văzut ieri cu Maia Sandu, dar nu prea știe detalii despre Pactul de neagresiune despre care anunță PAS că l-a propus spre discuții.


Potrivit liderului Platformei DA, principalul subiect de discuții cu lidera PAS a fost candidatul unic al dreptei la alegerile prezidențiale din toamna lui 2020.

Cît despre Pactul de neagresiune, despre care a anunțat PAS că ar fi fost discutat între Maia Sandu și Andrei Năstase la întrevederea de ieri, liderul Platformei DA spune că nu prea știe despre ce este vorba.

„Avem nevoie de un așa pact, atunci cînd această agresiune există. Platforma DA a pus mereu mai presus de orice dialogul și compromisul în interesul cetățenilor. Am pus în față viitorul tinerilor. Nu ne-am preocupat de viitoarele alegeri, ci de următoarele generații”, a spus Andrei Năstase.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load