IGP spune că polițistul care au provocat accidentul de ieri a refuzat testul alcoolscopic

Inspectoratul General al Poliției neagă că polițistul care a provocat ieri un accident soldat cu decesul unei femei se afla în stare de ebrietate.

"În legătură cu declarațiile unor actori politici, lansate pe rețelele de socializare, precum că angajatul INSP, care a provocat aseară un accident rutier, era în stare de ebrietate, Inspectoratul General al Poliției informează că acestea nu corespund realității", se arată în declarație.

Potrivit poliției, aseară, după ce a fost reținut, polițistul a refuzat să fie testat alcoolscopic cu aparatul Drager, pentru refuz fiindu-i întocmit un proces- verbal.

Acestuia însă i-au fost prelevate probele biologice, rezultatul cărora se va afla în cîteva zile, aceasta fiind o analiză de laborator care durează, spune IGP.

Potrivit IGP, la moment nu există nicio dovadă că polițistul ar fi fost în stare de ebrietate, cu atît mai mult gradul de alcoolemie.


Îndemnăm atît cetățenii, cît și clasa politică să se abțină de la publicarea propriilor păreri și să permită organelor competente să-și facă meseria cu publicarea ulterioară a deciziilor, se mai arată în comunicat.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load