Criza energetică stiri: 774
Preşedintele stiri: 3231
Puterea stiri: 7218
Obiectiv european stiri: 292

IGP a dat startul Campaniei „Cînd inima cere, donăm o tonă de putere”

29 sep. 2020,, 17:44   Societate
1732

Conducerea Inspectoratului General al Poliției, în frunte cu șeful Sergiu Paiu, alături de mai mulți angajați, au participat, astăzi, la un eveniment de caritate ce vine să completeze rezervele naționale de sînge.

În contextul marcării Zilei Mondiale a Inimii, în incinta IGP s-a dat start Campaniei „Cînd inima cere, donăm o tonă de putere”.

Campania are scopul nobil de a ajuta și forma o legătură directă cu societatea, contribuind, prin donarea de sînge, la salvarea de vieți omenești.

„Ne propunem să venim cu o donație masivă de sînge și plasmă, care este vitală tratamentului persoanelor grav bolnave, inclusiv de COVID-19. Ne-am stabilit o țintă fără precedent, o țintă demnă doar de o familie atît de numeroasă și puternică cum sîntem noi POLIȚIA. Vrem să donăm O TONĂ de sînge în termen de o lună. Am făcut și un calcul prealabil și am identificat că, pentru a atinge scopul nobil avem necesitatea de aproximativ 2500 de donatori. E inițiativa noastră, e o provocare pe care o pornește Poliția și vrem să o realizăm ca adevărați ofițeri ai neamului, astfel mizăm esențial pe implicarea masivă a angajaților Poliției, a familiilor, prietenilor și apropiaților acestora”, a declarat șeful Poliției.

Menționăm, că astfel de acţiuni umanitare vor fi repetate de poliţişti, pe parcursul anului.


Campania noastră este organizată cu suportul Centrului Naţional de Transfuzie a Sîngelui.

Un gest mic pentru noi poate însemna o șansă la VIAȚĂ pentru ceilalți. Implică-te și tu!

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав