Criza energetică stiri: 783
Preşedintele stiri: 3233
Puterea stiri: 7326
Obiectiv european stiri: 283

Igor Grosu: ”Împreună să creăm un stat în care cetățeanul să știe că instituțiile publice sunt de partea lui”

23 iun. 12:15   Societate
5024

Președintele Paramentului, Igor Grosu, a adresat funcționarilor publici un mesaj în contextul zilei lor profesionale, care este marcată astăzi în țara noastră.

”Vă mulțumesc pentru munca dvs., dragi funcționari publici. De integritatea și profesionalismul dvs. depinde cît de multă încredere are cetățeanul în instituțiile statului. Această încredere trebuie cîștigată în fiecare zi. Haideți să lucrăm împreună, cot la cot, pentru a crea un stat în care cetățeanul să știe că instituțiile publice sînt de partea lui”, a declarat șeful Legislativului la începutul ședinței plenare.

Igor Grosu a adresat felicitări și angajaților Secretariatului Parlamentului, care asistă corpul de deputați în misiunea de reprezentare a intereselor și nevoilor oamenilor.

Larisa Voloh, președinta Comisiei administrație publică, a completat mesajul de felicitare adresat funcționarilor publici: ”Dvs. sînteți cei care asigurați continuitatea și funcționalitatea instituțiilor statului prin profesionalism, competență și efort continuu, oferind servicii publice de calitate cetățenilor. Vă doresc să păstrați perseverența integritatea, determinarea și să vă bucurați de succese profesionale”.

Și deputata Reghina Apostolova s-a alăturat felicitărilor, dorindu-le funcționarilor publici succese profesionale, pace și bunăstare, iar munca să le fie apreciată la justa valoare.


Ziua funcționarului public a fost instituită în anul 2012, printr-o hotărîre a Guvernului Republicii Moldova.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав