Arşiţa stiri: 153
Jocurile Olimpice stiri: 124
Transnistria stiri: 1410

Igor Dodon: "Vom obține răspunderea penală pentru propaganda LGBT în rîndul copiilor"

14 iun. 12:45   Societate
3469 0

După venirea la putere, Partidul Socialiștilor din Moldova va obține includerea în lege a răspunderii penale pentru propaganda LGBT în rîndul copiilor, în școli.

Acest lucru a fost declarat de fostul președinte al Republicii Moldova, președintele Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, relatează Noi.md.

El a amintit că mîine, 15 iunie, la Chișinău va avea loc Marșul Familiei.

"Moldova este o țară cu valori tradiționale și cu familii tradiționale și trebuie să apărăm aceste valori. Sîntem categoric împotriva promovării și introducerii în societatea noastră a valorilor minorităților sexuale. Și vom reuși să obținem includerea în lege a răspunderii penale pentru propaganda LGBT în rîndul copiilor, în școli", a subliniat Igor Dodon.

Potrivit lui, duminică, reprezentanții minorităților sexuale intenționează să mărșăluiască împreună cu ambasadorii, iar aceștia vor fi păziți de sute sau chiar mii de polițiști.


"De ce vă temeți dacă credeți că aveți dreptate? Trebuie să oprim acest lucru, pentru viitorul copiilor noștri, și cînd vom veni la putere, o vom face. Acum trebuie să dăm un semnal clar că noi, moldovenii, nu susținem acest lucru, de aceea îi îndemn pe toți să vină mîine la Marșul familiei. Ne adunăm la ora 10.00, în fața Circului", a declarat fostul președinte al Republicii Moldova și președinte al Partidului Socialiștilor.

32
0
0
1
7

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?