COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Igor Dodon susține necesitatea reparării blocurilor sanitare în școli

Președintele Igor Dodon susține necesitatea reparării blocurilor sanitare în școli. În cadrul emisiunii ”Președintele răspunde”, șeful statului a declarat că, cei care astăzi critică și iau în derîdere acțiunea de inaugurare a unui bloc sanitar într-o școală din raionul Rîșcani, nu au făcut nimic în nouă ani cît au fost la guvernare și în funcții ca să rezolve această problemă.

”Eu credeam că o parte din cei care acum critică și au fost la guvernare în ultimii 9 ani și erau tare mari евроитеграторь, самые большие демократы, au fost miniștri ai Educației, viceminiștri, prim-miniștri, de ce voi nu ați rezolvat aceste probleme cînd ați fost mari integratori europeni, în toată țara? De ce nu ați rezolvat? Vă ocupați de altceva? De furtul miliardului. De furatul banilor din granturi străine. De ce nu ați făcut chestia aceasta, iar acum săriți în cap la cei care o fac. Poate datorită acestui caz, cei care își fac PR și show pe acest subiect se vor ocupa și de problemă”, a declarat Dodon.

Șeful statului a declarat că lipsa blocurilor sanitare în instituțiile de învățămînt, mai ales în sate, este o problemă mare și că personal s-a implicat în rezolvarea acestei probleme în mai multe localități. Dodon a salutat inițiativa administrațiilor locale care se implică în modernizarea blocurilor sanitare, dar a atenționat că nu trebuie să exagerezi și să faci show-uri din asta.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load