Igor Dodon, promotor al familiei tradiţionale. Ce discurs a susţinut preşedintele

Igor Dodon, promotor al familiei tradiţionale. Ce discurs a susţinut preşedintele

Șeful statului, Igor Dodon, consideră că marșurile și festivalurile organizate de către minoritățile sexuale ar trebui „să fie condamnate și scoase în afara legii”.


Declarațiile au fost făcute de către președintele țării, în timpul discursului său ținut la Congresul familiei, care are loc în perioada 14-16 septembrie curent la Chișinău.


„Organizarea festivalurilor minorităților sexuale și a altor organizații, care promovează principii antifamiliale și imorale trebui condamnate cu fermitate și poate chiar scoase în afara legii. În acest context, sînt dispus să susțin toate organizațiile și asociațiile, care își propun să protejeze copiii de influiențele negative”, a afirmat președintele țării la Congresul familiei.


De asemenea, Dodon consideră că acțiunile promovate de minoritățile sexuale nu oferă cel mai bun exemplu societăţii în care trăim, iar astfel de acţiuni nu ar trebui să aibă loc.


Congresul mondial al familiei se desfășoară sub egida președintelui țării în perioada 14-16 septembrie curent, fiind la cea de-a 12 ediție.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load