Criza energetică stiri: 789
Preşedintele stiri: 3235
Puterea stiri: 7327
Obiectiv european stiri: 287

Igor Dodon nu exclude că va fi arestat

19 mai. 08:31   Societate
2186

Fostul șef de stat, Igor Dodon, consideră că decizia de a redeschide dosarul în care apare alături de Plahotniuc este pentru a distrage atenția de la problemele cu care se confruntă țara.

„Următoarea majorare de prețuri, ce fac ei? Își amintesc că a fost ceva în 2019, toți deja au înțeles că nimic nu a fost, și încearcă să facă un nou serial. Acuș va începe serialul Dodon la Procuratură”, a declarat acesta la o emisiune de la NTV.

„Cînd la ei totul merge prost, nu știu de ce cred că Igor Dodon trebuie condus la procuror, să pornească niște procese, ca să distragă atenția. Vreau să amintesc că în decembrie anul trecut atunci cînd tarifele la gaz au sărit, ce au făcut ei? În februarie m-au chemat la procuratură, de 6 luni nimic nu s-a întîmplăt. Următoarea majorare de prețuri, ce fac ei? Își amintesc că a fost ceva în 2019, toți deja au înțeles că nimic nu a fost, și încearcă să facă un nou serial. Acuș va începe serialul Dodon la Procuratură.

Eu din țară nu voi pleca, vreți evenimente prin închisoare. Hai! Nu provocați”, a spus acesta.

Curtea de Apel Chișinău a casat integral Hotărîrea Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, privind menținerea Ordonanței de neîncepere a urmăririi penale împotriva lui Igor Dodon, precum și anularea aceleiași Ordonanțe, semnată de fostul procuror-adjunct al Procuraturii Anticorupție, Vasile Levițki.


Ieri, Procurorul General interimar Dumitru Robu, a dispus pornirea urmăririi penale pe marginea înregistrărilor apărute în spațiul public în vara anului 2019, în care liderul PSRM, Igor Dodon, ia o pungă de la fostul lider al PD, Vlad Plahotniuc.

Igor Dodon a negat veridicitatea discuțiilor din secvența video, menționînd că acea pungă a fost o provocare, nu cunoaște ce era în ea, iar secvența video a fost scoasă în public prin intermediul unor „conserve oligarhice”.

3

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав