COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Igor Dodon a vizitat gimnaziul din localitatea Ustia, Dubăsari

Igor Dodon a vizitat gimnaziul din localitatea Ustia, Dubăsari

Aflat într-o deplasare de lucru în raionul Dubăsari, președintele țării, Igor Dodon, a mers și în satul Ustia, unde a vizitat gimnaziul din localitate și mai multe gospodării agricole.

La gimanziul din satul Ustia învață 283 de elevi și activează 25 de cadre didactice. Șeful statului s-a interesat despre problemele cu care se confruntă școala, precum și despre procesul de instruire a elevilor la distanță. Directorul instituției, Valentina Tomaş, i-a comunicat șefului statului că acoperișul gimnaziului necesită reparație. Președintele a dat asigurări că autoritățile vor identifica sursele financiare necesare pentru a soluționa problema.

Ulterior, președintele a mers la cea mai mare pepinieră viticolă din țară ”Elvitis Com ” și la SRL „Star-Agro Grup”. 30% din roada produsă de ”Elvitis Com” este exportată, restul este vîndută pe piața locală.


Șeful statului a apreciat activitatea gospodăriilor agricole, aducându-le mulțumiri agricultorilor pentru munca pe care o depun zilnic în pofida dificultăților cu care se confruntă. Președintele a anunțat că, în cel mai scurt timp, guvernarea va lansa mai multe inițiative menite să susțină dezvoltarea sectorului agroindustrial al țării.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load