COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Igor Dodon a vizitat două familii cu mulți copii și un cuplu longeviv din raionul Florești

Igor Dodon a vizitat două familii cu mulți copii și un cuplu longeviv din raionul Florești

Ținînd cont de faptul că anul 2019 a fost declarat, prin decret prezidențial, Anul Familiei, Președintele Igor Dodon a decis să viziteze familia Volcov din localitatea Alexeevca, care educă 5 copii, iar în curînd se va naște al șaselea, inclusiv doi de vîrstă școlară, relatează Noi.md.

Șeful statului a mai vizitat și familia lui Damian Olga și Sochircă Mihail, din Dumitreni, care de asemenea, cresc cu mare dificultate 4 copii cu cuprinsă între 2 - 14 ani.

Din partea Fundației „Din Suflet” a Primei Doamne a țării, Igor Dodon le-a oferit familiilor respective produse alimentare, jucării, cărți și rechizite școlare.


De asemenea, șeful statului a vizitat cuplul Cenușă Mihail și Feodosia, din localitatea Dumitreni care și-au întemeiat familia acum 55 de ani. Pe parcursul acestor ani, soții au educat doi copii, iar acum se bucură de 4 nepoți și 3 strănepoți. Președintele țării le-a transmis sincere felicitări, sănătate și bucurii, menționînd faptul că sunt un exemplu demn de urmat pentru multe familii.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load